Het kantoor verhuist!

Een kleine 10 jaar na mijn eerste stappen in de advocatuur kan ik met trots aankondigen dat ik jullie binnenkort juridisch met raad en daad zal kunnen bijstaan vanuit een gloednieuwe bedrijfsunit op de Nelca Zuid site te Lendelede. 

Ingevolge de coronacrisis waarin iedereen méér thuis werkt, werd nagedacht waar en hoe het kantoor verder uitgebouwd kon worden. Toen ontstond het idee om het kantoor verder te runnen vanuit Lendelede, waar ik ook woon. 

Het cliënteel situeert zich voornamelijk tussen de driehoek Roeselare, Menen, Kortrijk. Lendelede is daarin centraal gelegen en bovendien goed bereikbaar. 

De Nelca Site is een oude bedrijfssite die helemaal wordt opgewaardeerd. Het wordt de toekomstige spil van het bedrijfsleven te Lendelede zodat het mij een opportuniteit leek om nét daar een kantoor te hebben. Ik geloof in kruisbestuiving en het is voor mij een nieuwe stap in de verdere uitbouw en uitbreiding van het kantoor.

Idealiter kan worden verhuisd begin september 2021.

kantoorunit