Wie ben ik?

  • Tim Dierynck
  • °1988, Izegem
  • Advocaat, master in de rechten  (2011 KUL)
  • Specialisatie: bouw- en ondernemingsrecht
Essentialia

Loopbaan

Nadat ik in 2011 met onderscheiding mijn master in de rechten – specialisatie economisch recht en strafrecht – had behaald aan de KU Leuven, zette ik mijn eerste stappen in de advocatuur onder het toeziend oog van Rik Honoré – dé autoriteit in bouwrecht in Kortrijk en vér daarbuiten – en Jan Benoit. Door de jaren heen ontwikkelde ik me tot een allround advocaat met de focus op bouw- en ondernemingsrecht. Samen met Frank Vanden Berghe bekwaamde ik me ook in het omgevingsrecht (stedenbouw en ruimtelijke ordening).
In 2018 ruilde ik Uniqum (de opvolger van Honoré & Partners) voor het kantoor van Randall Huysentruyt om vervolgens op 1 januari 2020 mijn eigen kantoor op te starten: Advocaat Tim Dierynck, met uitvalsbasis in Kortrijk en bijkantoor in Lendelede.

Personalia

Ik ben gehuwd en heb drie kinderen. In het verleden heb ik gevoetbald bij Hulste Sportief, SV Ingelmunster, Sporting West Harelbeke en OMS Ingelmunster. Vandaag volg ik het voetbal nog steeds van dichtbij, maar ondertussen heb ik ook de liefde voor de koersfiets en mountainbike ontdekt.

U heeft een case waar ik u kan in bijstaan? Contacteer ons.