Advocaat ondernemingen Regio Kortrijk

Advocatenkantoor Dierynck helpt ondernemers en bedrijven om hun rechten te verdedigen. Mijn kantoor heeft een sterke specialisatie uitgebouwd in het vennootschapsrecht en kan bedrijven helpen in allerlei materies van facturen innen tot het schrijven van de statuten. 

Mijn advocatenkantoor kan u bijstaan in het verlenen van praktisch juridisch advies, maar ook in het verdedigen van uw rechten voor de rechter. Er wordt geluisterd naar uw zaak waarna op een passende manier gehandeld wordt.  

Het kantoor is gelegen te Lendelede . Uiteraard helpen wij ook graag ondernemers in de rest van West-Vlaanderen en Vlaanderen. U kunt zowel telefonisch, via video-call of e-mail geholpen worden. Het is ook mogelijk om na afspraak langs te komen op het kantoor. 

U kunt ons evenzeer contacteren via het onderstaande contactformulier. Ik antwoord u zo snel mogelijk. 

Advocatenkantoor voor ondernemingen en zelfstandigen

Zakelijke betwistingen met ondernemingen en consumenten

Wordt uw onderneming geconfronteerd met een ander bedrijf dat zijn afspraken niet nakomt? Is er een consument die een vordering instelt waar u niet mee akkoord gaat? Blijven de facturen onbetaald ondanks talrijke betaalverzoeken?

Dankzij mijn specialisatie in het ondernemingsrecht kan ik uw bedrijf met raad en daad bijstaan. Ik kan u helpen om tot een goede oplossing te komen. 

Onbetaalde facturen innen

Iedere ondernemer krijgt er eerder vroeg dan laat mee te maken. De opdracht werd mooi afgerond, de formaliteiten zijn achter de rug, maar de betaling blijft uit. In bepaalde gevallen wil de tegenpartij niet overgaan tot betaling en wordt de factuur betwist. Soms laat de consument of het bedrijf gewoonweg niets meer van zich horen. Wij zorgen ervoor dat u de betaling ontvangt waar u recht op hebt. 

Inning aanvragen

Contracten opstellen en herbekijken

Heeft u nood aan een sluitend contract? Twijfelt u of het contract dat op tafel ligt wel legitiem is en geen addertjes onder het gras bevat? Mijn advocatenkantoor is gespecialiseerd in het opstellen van sterke overeenkomsten die u optimaal beschermen voor het geval er zaken zouden mislopen in de uitvoering van het contract.

Vennootschap in vereffening

Is uw vennootschap in vereffening? Heeft u openstaande vorderingen bij een onderneming in vereffening? Met mijn jarenlange ervaring kan ik  de juridische procedures in goede banen leiden tegen een betaalbare prijs. 

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van juridische kwesties waarin mijn advocatenkantoor u of uw onderneming kan bijstaan. Heeft uw onderneming een advocaat nodig met een uitgebreide kennis van het ondernemings- en handelsrecht? Mijn kantoor te Lendelede kan u bijstaan met juridische bijstand op maat van uw onderneming. Contacteer me via e-mail of via de contactpagina. Het is ook mogelijk om te bellen naar het nummer 051 423 046.