Visie

Advocaat zijn is voor mij in eerste instantie luisteren naar mijn cliënten en de problemen waarmee zij tot bij mij komen. Daarna schets ik de verschillende opties en tekenen we samen de best passende juridische aanpak uit. Ik sta daarbij voor eerlijk, kordaat en persoonlijk advies. Het is voor mij belangrijk een vertrouwensrelatie op te bouwen met mijn cliënten zodat vooruitziend advies kan worden gegeven.

Bouwrecht advocaat tim dierynck

Ervaring

De afgelopen 10 jaar heb ik veel ervaring opgedaan bij Honoré en Partners, Uniqum en HD Advocaten. Tegelijk bouwde ik een eigen cliënteel op. Bewust koos ik er toen al voor om me vooral toe te leggen op bouw- en ondernemingsrecht. Dankzij mijn gespecialiseerde litige-ervaring en door me continu inhoudelijk bij te scholen, kan ik de kansen van een procedure goed inschatten en dossiers met veel kennis van zaken uitwerken.

Transparantie en efficiëntie staan centraal in mijn activiteiten. Daarom communiceer ik hoofdzakelijk telefonisch en elektronisch (een fax staat hier niet…). Ook overbodige verplaatsingen probeer ik zoveel mogelijk te vermijden. En met vaste tarieven behoed ik mijn cliënten voor verrassingen wanneer ze hun factuur ontvangen.