Mogelijkheden als advocaat verkeersrecht

Begaat u een snelheidsovertreding, rijdt u onder invloed of pleegt u vluchtmisdrijf, dan kan u bij mij aankloppen om u te verdedigen voor de Politierechtbank. Hebt u schade ingevolge een verkeersongeval dan kan ik voor u het nodige doen om dit te verhalen op de aansprakelijke partij. Als advocaat verkeersrecht kunnen alle partijen bij mij terecht.

Ongevallen 

Bent u het slachtoffer geworden van een verkeersongeval? Heeft u een ongeval in het verkeer (mee)veroorzaakt of gaat u niet akkoord met de tenlasteleggingen? De impact hiervan kan groot zijn. Mijn advocatenkantoor helpt u op een menselijke manier doorheen de gerechtelijke stappen. 

Verzekering en keuring 

Heeft er een verkeersongeval plaatsgevonden en was u of de tegenpartij niet correct verzekerd? Was uw auto niet gekeurd of afgekeurd door de autokeuring? Advocatenkantoor Dierynck kan u bijstaan om de juridische complicaties zo goed mogelijk te laten verlopen. 

Vluchtmisdrijven

Bent u aangereden en is de dader weggereden zonder gegevens na te laten? Bent u ergens tegen gereden of raakte u in paniek naar aanleiding van een verkeersongeval? Een vluchtmisdrijf wordt vaak begaan worden zonder dat de dader  er weet van heeft. De straffen bij vluchtmisdrijf zijn niet min. 

Voor zowel daders als slachtoffers van een vluchtmisdrijf is het aangeraden om een advocaat verkeersrecht te raadplegen. Ik kan daders en slachtoffers doorheen dit moeilijke proces helpen met advies op maat en vlotte communicatie Zo bespaar ik u zo veel mogelijk stress. 

Snelheidsovertreding

Beging u een snelheidsovertreding, of kreeg u u onterecht een boete in de bus?  Mijn advocatenkantoor kan u helpen om de boete aan te vechten of om een lichtere straf of vrijspraak te bekomen. U kunt vrijblijvend contact met me opnemen om uw mogelijkheden en slaagkansen te bespreken.

Alcohol & drugs 

Heeft u een alcohol- of drugscontrole ondergaan en is naar aanleiding van deze controle een boete en/of een rijverbod gevolgd? Een rijverbod kan uw leven ernstig overhoop halen. Het is belangrijk om een advocatenkantoor met kennis van zaken in te schakelen om zo een strafvermindering of boetekwijtschelding te bekomen. Ik kan u helpen als advocaat verkeersrecht om de straf zo veel mogelijk te verlichten of onterechte boetes kwijt te laten schelden. 

Beging u een verkeersovertredingen weet u niet hoe u moet handelen of wat de volgende stappen zijn op juridisch vlak? Neem vrijblijvend contact op met ons advocatenkantoor via de contactpagina!

 

U heeft een case waar ik u kan in bijstaan? Contacteer ons.