Strafrecht

Mijn advocatenkantoor kan u bijstaan om uw belangen te verdedigen zowel in het kader van een bemiddeling als voor de rechter. In mijn kantoor staat u als cliënt en uw juridisch probleem centraal. Daarom hanteer ik duidelijke tarieven en prefereer ik een vlotte en eenvoudige communicatie. Zo kan ik u op een laagdrempelige manier van dienst zijn. 

Wordt u geconfronteerd met een strafrechtelijk probleem en heeft u graag begeleiding en advies om een gepaste aanpak uit te stippelen? Zoekt u een raadsman voor uw verdediging of wilt u zich zelf burgerlijke partij stellen? Dan kunt u ons vrijblijvend contacteren op het nummer 051 42 30 46. Het is tevens mogelijk om een e-mail te sturen of het contactformulier in te vullen op de contactpagina. 

Bespreekt u uw zaak liever fysiek op kantoor?  Na afspraak ontvang ik u graag op mijn kantoor te Lendelede. 

Advocaat strafrecht: verdediging

Beschuldigd worden van een misdrijf is een stressvolle situatie die uw leven ingrijpend kan veranderen. Het is cruciaal om een raadsman onder de arm te nemen die voldoende kennis heeft om uw belangen optimaal te verdedigen. Ik help niet enkel particulieren op strafrechtelijk vlak,  ook ondernemers en bedrijven die in verdenking of in beschuldiging gesteld zijn.

Mijn advocatenkantoor helpt u met de gepaste juridische stappen doorheen deze stressvolle periode. Ik communiceer duidelijk over het verloop van de rechtsgang en de kostprijs. Zo komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan op het einde van de rit.

Burgerlijke partij stellen in strafzaak

Bent u slachtoffer geworden van een misdrijf en heeft u een advocaat nodig om u te helpen bij de burgerlijke partijstelling? Advocatenkantoor Dierynck kan u bijstaan, zodat u minder stress en zorgen ervaart.  Wij bespreken al uw bezorgdheden en luisteren naar uw persoonlijk verhaal. Zo kan u zich op een correcte manier burgerlijke partij stellen, met een optimale slaagkans. 

U kunt het kantoor eenvoudig contacteren via de contactpagina of via telefoon op het nummer 051 42 30 46. Het is uiteraard ook mogelijk om mijn kantoor te Lendelede te bezoeken na afspraak. 

 

U heeft een case waar ik u kan in bijstaan? Contacteer ons.