Advocaat sportrecht

Advocatenkantoor Dierynck heeft een sterke reputatie opgebouwd in prominente sportrechtzaken. Ons kantoor is nauw betrokken in de sportwereld en gaat tot het uiterste om een optimaal resultaat te verkrijgen in uw juridische zaak. 

In mijn carrière als advocaat behandelde ik talloze sportrecht gerelateerde zaken. U vindt hieronder enkele sportzaken die konden rekenen op heel wat media-aandacht.). Van jongs af aan raakte ik gepassioneerd door sport. Sport maakt een essentieel onderdeel uit van mijn leven, zowel privé als op professioneel vlak.

Mijn kantoor staat een heldere communicatie voorop. U kunt er op vertrouwen dat uw zaak in goede handen is en door een gepassioneerde advocaat sportrecht wordt behandeld. 

Waarvoor heb ik een advocaat sportrecht nodig?

Mijn kantoor kan helpen met diverse juridische problemen waarmee sportclubs, sporters of makelaars mee te maken kunnen  krijgen. Dit betreft onder meer  problemen tussen makelaars en spelers of clubs inzake commissies of transfers of discussies over blessures. Mijn advocatenkantoor kan u helpen om transfers in goede banen te leiden of de juridische complicaties te onderzoeken. Ik kan ook helpen met het opstellen en nakijken van arbeidsvoorwaarden. 

Ook in tuchtdossiers kan ik u of uw club worden bijstaan als advocaat sportrecht. Het is ook mogelijk om uw belangen te verdedigen voor de rechtbank betreffende dossiers rond aansprakelijkheid en strafrechtelijke inbreuken. 

Heeft u vragen rond sportrecht, of heeft u juridisch advies nodig van een expert? Neem gerust telefonisch contact op via 051 42 30 46 of via de contactpagina. Advocatenkantoor Dierynck is gelegen te Lendelede. 

Uiteraard kunt u na afspraak fysiek langskomen in het advocatenkantoor om uw zaak of probleem voor te leggen.

U heeft een case waar ik u kan in bijstaan? Contacteer ons.